Cătălin Ioan Berenghi, prezidențiale: Au venit să-mi ceară 88.000 euro pentru semnături

Cătălin Ioan Berenghi, din partea Partidului DAC, a făcut un anunț de ultimă oră privind candidatura la prezidențiale 2019.

Cătălin Ioan Berenghi a spus că au venit la el ”niște băieți” care i-au spus că pentru suma de 88.000 euro, îi vor da 200.000 semnături pentru candidatura sa la prezidențiale.

”SA NU VA AUD DUPA ALEGERI CA VA PLANGETI IAR!!!! Pentru a putea schimba ceva, trebuie sa dati sansa altor oamenii mai capabili sa intre in politica, sa aveti ce vota, sa nu fim iarasi obligati sa alegem ca tampitii, RAUL CEL MAI MIC, sau il votez pe X, sa nu iasa Y. Nu continuati si nu le dati sansa sa ne conduca spre pierzanie asa cum o fac de aproape 30 de ani.

Va anunt public ca ma voi retrage, daca nu voi reusi sa adun cele 200.000 de semnaturi pentru a putea candida! De ce? Pentru simplul fapt, ca m-am validat prin toate gesturile si actiunile mele din ultimii 10 ani fata de voi.

Daca nu-mi recunoasteti meritele si nu ma lasati sa fac mai mult decat am facut pana acum, singur, pe banii si timpul meu inseamna ca nu are rost. VOI CONTINUA LUPTA DAR IN FELUL MEU, FARA SFATURILE SI IDEILE NIMANUI.

P.S. Am uitat să vă spun, au venit băieții să-mi propună, 200.000 semnături, 88.000 euro, nu am accepat pentru că încerc să fiu altfel”, a fost mesajul lui Berenghi.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *