Doi luptători declară război celor care batjocoresc drapelul național

Luptătorii Cristian Bobeică și Cătălin Berenghi au schimbat câmpul de luptă din teren la instituțiile publice și armele cu petițiile.
Cristian Bobeică are 41 de ani și conduce în cadrul unei agenții de securitate maritimă o echipă de intervenţie antrenată să lupte împotriva piraţilor somalezi care atacă nave comerciale în apele internaţionale. Bobeică a fost luptător DIAS în ministerul român de Interne. Cătălin Berenghi a fost luptător în Legiunea Străină și a participat la 4 războaie, fiind Specialist genist (minaj, deminaj, manevrare explozibil) și distrugător de lunetiști. Berenghi este cel care a salvat de pe munte grupul prins în avalanșa în care au murit Geta Dor Popescu și Erik Gulacsi.
Cei doi luptători deveniți activiști civici, nemulțumiți de modul în care este arborat drapelul național pe unele instituții de învățământ au transmis o scrisoare Inspectorului Școlar General al Județului Dâmbovița, prof. Ion Sorin:

„Noi, Florin Cristian Bobeica si Catalin Ioan Berenghi, vrem sa va aducem la cunostinta ca la data de 27.10.2017 am luat la pas cateva institutii de invatamant scolar si prescolar, pentru a identifica care din institutii nu au arborat drapelul national, incalcand legea 75/1994 art.2 identificand urmatoarele aspecte:
– lipsa drapel – scoala Grigore Alexandrescu (care arata ca un penitenciar, un aspect exterior murdar)
– lipsa drapel – scoala Coresi
– lipsa drapel – scoala Smaranda Gheorghiu.”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *