În anul Centenarulul, drapelul de pe Parlamentul României flutură… sfâșiat!!! Un semn al patriotismului parlamentarilor noștri…

Situația ne este semnalată de către Cătălin Berenghi care, de altfel, a și somat oficial conducerea Parlamentului să ia măsuri în acest sens. Iată mesajul:

 

CĂTRE PARLAMENTUL ROMÂNIEI,
Domnului Președinte al Senatului României, Călin Popescu Tariceanu
Domnului Președinte al Canerei Deputaților, Liviu Dragnea.

Subsemnatii CĂTĂLIN-IOAN BERENGHI și CĂTĂLIN-IOAN GORNIC, in calitate de catățeni români, formulăm următoarea CERERE:

Dorim să vă aducem la cunoștintă faptul că pe cladirea institutiei pe care dumneavoastra o conduceti, DRAPELUL TĂRII NOASTRE ESTE MURDAR, RUPT SI ZDRENȚUIT, ASTFEL ÎNCÂT PARLAMENTUL ROMÂNIEI ÎNCALCĂ LEGEA 75/1994, CARE REGLEMENTEAZĂ ARBORAREA DRAPELULUI NATIONAL. VĂ SOLICITĂM SĂ INLOCUITI DE URGENȚĂ ACEL DRAPEL, DEOARECE NU FACE ONOARE POPORULUI ROMÂN SI INSTITUȚIEI PE CARE DUMNEAVOASTRĂ O CONDUCEȚI, MAI ALES CĂ NE AFLAM IN ANUL CENTENARULUI MARII UNIRI, IAR ACEL SIMBOL NAȚIONAL NU TREBUIE BATJOCORIT PE CLĂDIREA PARLAMENTULUI ROMÂNIEI.

Nu dorim să primim un răspuns lipsit de profesionalism precum au fost formulate raspunsurile primite anterior (copy paste). Considerăm ca instituția Parlamentul României trebuie să trateze sesizarile cetatenilor cu atenție, profesionalism si respect. Vă atașam in anexa 1,2 si 3 cateva imagini cu drapelul national, zdrentuit, batjocorit pe cladirea Parlamentului Romaniei.

DORIM SĂ PRIMIM UN RĂSPUNS CONCRET SI FĂRĂ GREȘELI, IN TERMENUL LEGAL DIN PARTEA CAMEREI DEPUTATILOR SI AL SENATULUI ROMÂNIEI !

Primaria sectorului 3, batjocoreste drapelul national, incalcand legea 75/1994.

-Drapel zdrentuit langa statia de Metrou Titan
-Drapel arborat in berna la jumatatea catargului, la intrarea in Parcul IOR, langa globul pamantesc care se invarte.
Bataia de joc la ea acasa!!!!!

STEAGURILE MURDARE, RUPTE SI ZDRENTUITE, AU FOST SCHIMBATE ASTAZI PE CLADIREA INSTITUTULUI NATIONAL AL MAGISTRATURII.

Momentul acela cand functionarii publici se simt ofuscati si te iau la misto. O actiune mai veche de prin 2017, care trebuie reluata, sa nu uite prea repede, cat de capabili sunt.
P.S. Da, Guvernul României, incalca la vremea aceea legea 75/1994 (Legea reglementeaza arborarea drapelului national).

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *