Protest la ambasadă

Cătălin Berenghi are multă imaginație. Ieri, a depus la Ambasada Ungariei din București o cerere oficială adresată premierului Ungariei, Victor Orban. El vrea să primească acordul de a arbora opinca românească pe acoperișul Parlamentului de la Budapest ape data de 4 august 2019.

“Opinica Românească, este un semn de omagiu și respect cu ocazia evenimentului ce a avut loc acum o sută de ani. Dacă Premierul Ungariei va considera că gestul meu este nepotrivit, atunci solicit tot cu această ocazie, alocarea unei suprafețe de 2metri pătrați în fața Parlamentului Maghiar pentru a construi un monument al “Opiniciilor Românești eliberatoare”, unde vom putea sărbători anual împreună “Eliberarea Budapestei de ocupația Bolșevică”

Imediat după depunerea acestui document oficial, voi fugi la Judecătoria Sectorului 5 (Palatul de Justiție, vis a vis de Centrul Istoric), unde va avea loc procesul având număr de dosar 16391/302/2019, pentru sistarea activității UDMR, până la terminarea și finalizarea procesului având ca obiect desființarea UDMR, număr dosar 15626/302/2019”, a transmis într-un comunicat de presă Cătălin Berenghi. El a intrat în atenția publică după lupta dusă cu Guvernul Ponta, care își dăduse acordul pentru construirea unei mega moschei în Capitală. Berenghi a îngropat o carcasă de porc pe terenul destinat moscheii pentru a-i convinge pe musulmani că nu sunt doriți de creștini. El a câștigat procesul. Acum a cerut în instanță desființarea UDMR ca partid politic.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *