Un nou Protest pe terenul destinat construcţiei unei moschei în Bucureşti – Foto, Video

Cele 100 de cruci au fost sfinţite şi apoi montate pe terenul respectiv, ca o formă de protest faţă de construirea unei moschei de către Muftiatul Cultului Musulman în România.

 

BERENGHI CĂTĂLIN ȘI GORNIC CĂTĂLIN-IOAN AU ÎNVINS SISTEMUL CORUPT AL TRĂDĂTORILOR DE NEAM ȘI ȚARĂ!!!

 

ESTE LIMPEDE, MEGA MOSCHEEA NU SE MAI FACE! TERENUL BRANCOVENILOR A FOST RESTITUIT RAFPPS-ului!!!

Zilele trecute a fost dată Hotărârea de Guvern prin care se revoca dreptul de folosință gratuită și anulează Hotărârea de Guvern 372/2015 a lui Victor Ponta Turcitul, prin care statul ROMÂN, ceda în 2015, cu titlu gratuit un teren de 11.295m în valoare de 13 milioane euro, Cultului Musulman pentru construirea celei mai mari moscheii din Europa.

Procesul demarat de Cătălin Berenghi pentru anularea Hotărârea Guvernului nr. 372/2015 a generat o amplă dezbatere în spațiul public ceea ce a făcut ca mii de cetățeni să intervină în proces în calitate de intervenienț. Hotărârea Guvernului nr. 372/2015, prin care a fost cedat dreptul de folosință gratuită al Muftiatului Cultului Musulman din România asupra unui imobil-teren din municipiul București, a fost adoptată de guvernul condus de fostul lider PSD și Premier al României, Victor Ponta, un apropiat al liderului turc Recep Tayyip Erdoğan. De remarcat și faptul că Președintele Klaus Iohannis a sprijinit construcția mega-moscheii de la București.

 

Punctul final în această chestiune a fost semnalat pe pagina sa de socializare și de Cătălin Berenghi, bucureșteanul care s-a remarcat de-a lungul timpul prin acțiunile sale civice, fost soldat în Legiunea Străină, actualmente patron, care este principalul activist care s-a opus construirii acestei mega-moschei în București.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *